Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (2024)

Fortnite rămâne unul dintre cele mai populare jocuri online. Cu toate acestea, este predispus la probleme de întârziere. Și din cauza unei întârzieri în transmiterea datelor între jucători, ecranul se îngheață, jucătorii sar și lupta unu la unu este ruinată. Când joci Fortnite, este atât de frustrant dacă întâmpinați constant lag. Totuși, nu totul este pierdut.

Au fost mulți jucători care au redusFortniteîntârziat folosind soluțiile din acest articol. Să ne uităm la cum să remediați problemele de lag PC-ul și de conexiune Fortnite în 2024.

Fortnite este un joc de top. Dar, ocazional, erorile apar după ce peste 125 de milioane de oameni au jucat jocul pe mai multe platforme de la lansare.

Deci, acest joc are multe probleme. Cu toate acestea, în această postare, ne vom concentra pe cum să remediați întârzierea Fortnite.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (1)

Verificați routerul WiFi

Primul și cel mai evident lucru pe care ar trebui să-l faceți dacă Fortnite este în urmă este să vă asigurați că consola dvs. este conectată la router cât mai solid posibil.

Dacă este posibil, ar trebui să evitați wifi-ul și să treceți la o conexiune Ethernet prin cablu.

Datorită conexiunii solide și consistente pe care o oferă, va fi întotdeauna mai bună decât wifi-ul. Acesta din urmă este predispus să se estompeze și să dispară odată cu creșterea distanței.

În cazul în care nu vrei să alergiethernetdirect de la computer la router, aveți trei opțiuni principale pentru a vă conecta la o conexiune prin cablu în cele din urmă:

Comandați un cablu ethernet de la Amazon. Apoi, conectați-l la router. Deși alimentarea cu fire de jos, pereți etc., poate fi o durere.

Folosind cablajul electric al casei tale, poți folosi și un adaptor Powerline pentru a stabili o conexiune fără fir între consolă și router.

Cu toate acestea, dacă trebuie să rămâneți pe wifi, ar trebui cel puțin să vă apropiați de router dacă oricare dintre acestea nu este posibilă. De asem*nea, ar trebui să eliminați obstacolele evidente pentru a vă îmbunătăți semnalul.

Adaptoarele care funcționează cu linii de putere sunt deosebit de utile. De asem*nea, nu va trebui să efectuați nici un bricolaj pentru a obține o conexiune puternică prin cablu.

Adaptoarele sunt tot ce este necesar. Practic, routerul dumneavoastră este conectat la unul dintre adaptoare. În timp ce consola dvs. de jocuri este conectată la celălalt adaptor.

Folosind cablajul electric al casei, cele două prize comunică apoi pentru a furniza o conexiune ethernet prin cablu la consola dumneavoastră. Acest lucru evită nevoia de conectivitate wireless.

De asem*nea, pot oferi o conexiune aproape la fel de bună ca și cum ați fi conectat direct la router.

Verificați cerințele hardware

Există cerințe minime pentru a juca jocuri video precum Fortnite. Prin urmare, vă rugăm să verificați specificațiile computerului înainte de a juca.

Următoarele sunt cerințele minime pentru a juca Fortnite de la Epic Games:

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (2)

Dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele minime, puteți continua să jucați. Dacă nu, veți întâmpina cu siguranță probleme de întârziere în Fortnite. În acest caz, ar putea fi necesar să faceți upgrade performanța hardware a computerului.

De asem*nea, este posibil să aveți întârzieri în timp ce jucați Fortnite dacă computerul dvs. îndeplinește cerințele minime. Așadar, verificați alte remedieri.

Verificați serverul

Ar trebui să verificați mai întâi serverele dacă nu puteți juca Fortnite sau Battle Royale. Majoritatea problemelor de conectare apar pe serverele jocului și nu cu utilizatorii finali.

Cel mai frecvent motiv pentru problemele de conectivitate Fortnite este timpul de nefuncționare planificat din cauza actualizărilor. Deși nu este obișnuit, editorii și dezvoltatorii comunică uneori din timp despre întreținerea planificată și întreruperile.

Următorul este un ghid pentru a verifica dacă serverele Fortnite sunt nefuncționale.

Verificați starea site-ului Epic Games

Site-ul oficial al editorului este cel mai bun loc pentru a obține informații despre serverele Fortnite.

Și, datorită așteptărilor de mare fiabilitate ale jucătorilor Fortnite, Epic Games asigură acuratețea informațiilor furnizate pe site-ul lor despre serverele lor.

Verificați Twitter

Există un handle dedicat Fortnite Twitter care postează informații despre timpii de nefuncționare și problemele de joc. Puteți verifica pagina lor de Twitter pentru date Fortnite aproape în timp real.

De asem*nea, dacă aveți o întrebare pentru ei, vă recomandăm să verificați răspunsurile oferite altor jucători la fel ca tine. Și, s-ar putea să găsiți răspunsurile exacte pe care le căutați în răspunsurile oferite acestora.

Vizitați site-ul Down Detector

Down Detector este un site care vă poate oferi informații în timp util despre timpul de nefuncționare a serverului.

Probleme de server din orice parte a lumii, inclusiv jocuri populare precum Fortnite, sunt raportate pe acest site.

– downdetector.in

Verificați fișierele jocului

În timpul acestui proces, fișierele dvs. de joc sunt verificate pentru a vă asigura că nu sunt corupte sau lipsesc. Lansatorul Epic Games le va descărca din nou dacă lipsesc sau sunt corupte.

  • LansațiLansatorul Epic Games.
  • Du-te labibliotecă.
  • Selectați Fortnite făcând clic pe cele trei puncte.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (3)

  • Apoi apasaVerifica.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (4)

Gestionați-vă conexiunea WiFi

Folosirea internetului în același timp într-o casă cu prea mulți oameni este o altă cauză comună a decalajului în Fortnite.

Supraîncărcă routerul. Și, rezultatul este lag. Datorită altor utilizatoristreaming Netflix, descărcarea etc., traficul lor concurează cu alții din casă.

În plus, această problemă este exacerbată atunci când sunteți pe wifi. Când mai multe persoane sunt online în același timp, conexiunile wireless sunt și mai susceptibile la aglomerație și întârzieri.

Deci, pentru a aborda această calitate a serviciului (QoS) este o caracteristică inclusă cu unele routere. Pentru a reduce întârzierile și întârzierile, puteți solicita routerului să proceseze mai întâi traficul de jocuri.

În primul rând, notează IP-ul și adresa MAC a consolei tale de jocuri. Meniul Stare conexiune/Setări al consolei vă va oferi acces ușor la acestea.

Apoi, conectați-vă la router cu adresa sa IP șinume utilizator, parola.

SelectațiSetări pentru calitatea serviciului sau QoS.Este de obicei sub „Avansat” setări.

Rețeaua de domiciliu ar trebui să apară într-o listă. Dacă ați notat mai devreme adresa MAC și adresa IP, ar trebui să le puteți identifica cu ușurință pe ale dvs. Și, dacă routerul nu vă recunoaște dispozitivul, încercați să îl p*rniți.

Prioritatea ar trebui să fie setată la „Cel mai inalt” sau ”Maxim" pentru tineconsolă pentru jocuri. Atribuiți o prioritate mai mică dispozitivelor esențiale fără latență.

Deși nu este o prioritate la fel de mare ca dispozitivele de jocuri, dispozitivele de streaming ar trebui să primească totuși o oarecare atenție.

Salvați sau aplicați setările. Apoi ieșiți din router. Ar trebui să fi activat acum Calitatea serviciului pentru consola dvs. de jocuri.

Activarea calității serviciului într-o rețea de domiciliu aglomerată poate reduce decalajul atunci când este configurată corect.

Dezactivați firewall

Este posibil să aveți o problemă de firewall dacă nu vă puteți conecta complet la Fortnite, dar se pare că aveți o conexiune rapidă și funcțională.

Îți poți verificaWindows Firewallsetări pentru a determina dacă Fortnite este blocat. Este recomandat să deschideți porturile 80, 443 și 5222, care sunt folosite de joc.

Deschideți un port pe Windows urmând acești pași:

  • Deschide Panoul de control.
  • Selectați Sistem și securitate.
  • DeschisWindows Firewall.
  • Acum, faceți clic peSetari avansate.
  • Faceți clic pe Reguli de intrare în stânga.
  • Apoi, faceți clic pe Regulă nouă.
  • Click pePort.
  • Apoi, faceți clic peUrmătorul.
  • Caseta de text pentru porturile locale specifice trebuie completată cu „5222, 443, 80„. Apăsați Următorul
  • Urmareste astaDe trei ori mai mult.
  • introduceUE4în caseta Nume. presafinalizarea.

Următorii pași vor permite Fortnite să treacă prin firewall-ul Mac:

  • Mergi laPreferințe de sistem.
  • SelecteazăSecuritate sau securitate& Confidențialitatepictograma.
  • Du-te laFirewallfila.
  • În panoul de preferințe, faceți clic pe pictograma de blocare. Introduceți numele și parola de administrator.
  • Faceți clic pe butonul Opțiuni pentru firewall
  • Pentru a adăuga o nouă aplicație, faceți clic pe (+butonul ).
  • Selectați aplicația pentru care ar trebui permise conexiunile de intrare.
  • Acum, faceți clic pe butonul Adăugați.
  • Apoi faceți clic pe OK.

Actualizați placa grafică

Este posibil să întâmpinați probleme de întârziere Fortnite din cauza driverelor învechite sau lipsă de pe computer. Scăderile FPS sunt cauzate de probleme ale driverului cu placa dvs. grafică.

Întârzierea internetului poate fi cauzată și de problemele plăcii de rețea. Asigurați-vă că driverele sunt actualizate. Dacă nu sunt, actualizați-le.

Dacă doriți să actualizați manual driverele, puteți descărca cea mai recentă versiune de la producător și o puteți instala pe computer. Veți avea nevoie de cunoștințe de calculator și timp pentru a face acest lucru.

Utilizați redirecționarea portului

După ce ați rezolvat orice problemă de conexiune acasă, veți dori să vă asigurați că consola dvs. are o conexiune bună la internet pentru a vă conecta la internet mai larg și la alți jucători.

Utilizarea redirecționării portului pe consola dvs. de jocuri este cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Ca, vă permite să conectați consola la internet pentru performanțe optime.

Acest lucru se poate face în mai multe moduri. Dar, anumite metode sunt precise, dar lungi. Există altele care sunt mai rapide, dar mai puțin precise.

Cu toate acestea, pentru jucătorii care preferă o soluție rapidă, adăugarea consolei la DMZ-ul routerului va configura redirecționarea portului pe console.

  • Aflați adresa MAC a consolei dvs.
  • În orice browser, introduceți adresa IP a routerului dvs
  • IP-ul este adesea192.168.0.1sau192.168.1.1. sau 192.168.1.25
  • Pe spatele autocolantului sunt admin/parola șiAdresa IP.
  • Sub Securitate sau Avansat, veți găsiSetări DMZ.
  • Introduceți adresa MAC a consolei dvs. Adăugați-l laDMZ.
  • Nu uitați să vă salvați setările.

Pentru cea mai bună conexiune cu alți jucători, consola dumneavoastră poate fi complet conectată la internet. Acest lucru poate menține lag-ul scăzut atunci când jucați Fortnite sau alte jocuri.

Ar trebui să faceți acest lucru numai dacă jucați pe consola unui joc. Utilizarea DMZ pe alte dispozitive, cum ar fi PC-uri, nu este recomandată.

Reparați redistribuibilele Visual C++

Pentru a rula Fortnite, trebuie să avețiRedistribuibile Visual C++instalat. Dacă este necesar, instalați și/sau reparați-le.

  • Puteți descărca cu ușurință toate redistribuibilele pentru Visual C++ de pe internet.
  • Ar trebui să descărcați ambele versiuni x86 și x64.
  • Executați fișierele executabile odată ce descărcarea a fost finalizată. Selectați Reparare.
  • Dacă opțiunea Reparare nu este disponibilă, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru o instalare normală.

Rep*rniți computerul după finalizarea reparației.

Remediați problema V-Bucks

Este posibil să nu reușiți să rezolvați problema dacă nu vă primiți V-Bucks.

Echipa de asistență Fortnite Battle Royal sau magazinul de unde ați cumpărat V-Bucks vă poate ajuta dacă nu primiți V-Bucks pe care le-ați achiziționat.

V-Bucks poate părea aplicabil pentru toate platformele pentru unii jucători. Cu toate acestea, acesta nu este cazul. V-Bucks sunt aplicabile doar pentru o singură platformă de jocuri, chiar dacă v-ați conectat conturile.

Ca urmare, nu veți putea transfera V-Bucks din contul dvs. de mobil pe PS4 sau Xbox.

Pierdere de pachete

În pierderea pachetelor, datele pe care computerul dvs. le trimite către servere și le primește înapoi nu ajung la destinație. Puteți remedia acest lucru rulând următoarea comandă:

  • LansațiLansatorul Epic Games.
  • Click peSetări.
  • Acum, extindeți Fortnite derulând în jos.
  • Selectați Argumente suplimentare pentru linia de comandă.
  • Pentru a accelera actualizările de rețea, introduceți-limitclientsticksîn câmpul de text gol.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (5)

Contactați furnizorul dvs. de servicii de internet dacă continuați să aveți pierderi de pachete.

Ajustați setările jocului

Pe lângă căderile FPS și întârzierile de internet, setările incorecte ale jocului pot cauza, de asem*nea, întârzierea Fortnite.

Ar trebui să ajustați setările grafice la cele mai mici dacă setările grafice sunt prea mari pentru hardware-ul computerului. Verificați dacă întârzierea este redusă după rep*rnirea jocului.

Navigați la Setări Fortnite. SelectațiSetari video. Verificați setările grafice după cum urmează:

  • Rezoluția afișajului:Selectați aceeași rezoluție ca și monitorul de pe computer
  • Calitate:scăzut sau mediu
  • Vedere la distanță:mediu sau departe
  • Umbre:oprit
  • Anti-aliasing:oprit
  • Texturi:scăzut
  • Efecte:scăzut
  • Arată FPS:Pe

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (6)

Reglați modul de compatibilitate

Este posibil să vă puteți rezolva problema ajustând modul de compatibilitate Fortnite.

  • Găsiți directorul binare Fortnite pe computer. (Implicit: C:\Program Files\Epic Games\Fortnite\FortniteGame\Binaries\Win64\)
  • Apoi, localizați FortniteClient-Win64-Shipping.exe.
  • Faceți clic dreapta pe el. Selectați Proprietăți.
  • Faceți clic pe Compatibilitate.
  • Asigurați-vă că caseta de lângă Rulați acest program în modul de compatibilitate este bifată.
  • SelectațiWindows 10.
  • Asigurați-vă că caseta de lângă Dezactivați optimizările pe ecran complet este bifată.
  • Faceți clic pe butonul Aplicați.
  • Faceți clic pe OK.

Lansați Fortnite din nou.

Goliți memoria cache PS4

Dacă memoria cache PS4 devine coruptă, unele aplicații pot întâmpina probleme de conectivitate sau de performanță.

Acest lucru poate rezulta dintr-un cache învechit pe consola dvs. Deci, încercați să ștergeți memoria cache cu acești pași dacă aveți o problemă cu memorarea în cache:

  • Închide-țiPlay Station. Nu intrați în modul de repaus.
  • Scoateți cablul de alimentare din spatele PlayStation 4 odată ce indicatorul luminos se aprinde, până când nu mai clipește și se stinge.
  • Așteptați cel puțin 30 de secunde.

Acum, p*rniți PlayStation-ul prin conectarea din nou a cablului de alimentare.

Manager de activități de limitare

Computerul poate încetini dacă rulați o mulțime de programe la p*rnire. Deci, pentru a evita acest lucru, limitați numărul de programe de p*rnire pe care le executați. Următorii pași vă vor ajuta să faceți acest lucru:

1. Invocați caseta Run apăsând simultan Windows + R.

2. Apoi, tastațitaskmgrîn caseta de căutare. Și, lovitBine.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (7)

3. Acum, faceți clic pe fila Startup din Task Manager. Acum puteți dezactiva programul sau aplicația care nu trebuie rulată la p*rnire.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (8)

Când p*rniți computerul data viitoare, veți observa performanțe mult mai bune. De asem*nea, puteți deschide acel program mai târziu dacă trebuie să îl rulați.

Ștergeți datele de joc salvate

În mod implicit, PlayStation System Storage este folosit pentru a stoca salvări ale jocului, profiluri și alte date despre joc. Puteți șterge datele corupte de pe hard disk dacă bănuiți că sunt corupte.

Este imposibil să anulați ștergerea datelor de joc salvate. Înainte de a le șterge, ar trebui să faceți copii de rezervă ale tuturor datelor de joc salvate pe care doriți să le ștergeți într-un serviciu de stocare online sau pe un dispozitiv de stocare USB.

Accesarea sistemului de stocare și ștergerea datelor de joc este la fel de ușor ca să urmezi acești pași:

  • În partea de sus a tabloului de bord, faceți clic peSetărimeniul.
  • Alegeți o locație de stocare. Faceți clic pe System Storage.
  • AlegeDate salvate.
  • Selectați un joc pentru a accesa datele salvate.
  • Acum, faceți clic pe butonul Opțiuni. Faceți clic pe Ștergere.
  • Selectați fișierele de date pe care doriți să le ștergeți. ClicȘterge.

Setați Matchmaking Region la Auto

Dacă setați regiunea de matchmaking la Auto, veți fi conectat la serverul cu cel mai mic ping sau latență.

  • Începe Fortnite.
  • Faceți clic pe Battle Royale.
  • Acum, faceți clic pe butonul de meniu din colțul din dreapta sus.
  • Apoi, faceți clic pe Setări.
  • Faceți clic pe pictograma roată din partea de sus.
  • Puneți regiunea Matchmaking pe Auto.

Ajustați proprietățile sistemului

Puteți încerca să ajustați proprietățile sistemului pentru a remedia această problemă. Urmați acești pași pentru a face acest lucru:

1. Faceți clic pe butonul Start și tastați Acest PC în caseta Căutare. Faceți clic dreapta pe pictograma Acest PC. Alegeți Proprietăți.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (9)

2. Selectați fila Setări avansate de sistem.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (10)

3. Navigați la fila Performanță și faceți clic pe Setări.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (11)

4. Selectați fila Avansat. Asigurați-vă că selectați opțiunea Ajustare pentru cea mai bună performanță a programelor. Apăsați Aplicați.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (12)

5. Selectați fila Data Execution Prevention. Și asigurați-vă că selectați Activați DEP numai pentru programe și servicii esențiale. Când ați terminat, faceți clic pe OK pentru a salva modificările.

Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (13)

Rep*rniți computerul după ce ați configurat setările. Vedeți dacă Fortnite funcționează mai bine acum după ce rep*rniți.

Dezinstalează Fortnite

Poate fi necesar să reinstalați jocul pentru ca acesta să funcționeze din nou. Dar, poate dura ceva timp pentru a finaliza, mai ales dacă conexiunea la internet este lentă.

Cuvinte finale

Totul este despre cum să remediați problemele de întârziere Fortnite. Fortnite este un joc multiplayer online, de aceea a avea o conexiune la internet fluidă este foarte esențială. Dar, uneori, chiar și a avea o conexiune bună nu este suficient. Deci, puteți încerca remediile de mai sus pentru a obține un joc fără întârzieri.

ARTICOLE SIMILARE:

  • Remediați pachetul de conținut Warzone Pacific nu mai este disponibil PS4/PS5
  • Fix DX11 Feature Level 10.0 Este necesar pentru a rula motorul
  • Cum să activați straighttalk.com Wireless pe un telefon nou
  • Este Overcooked 2 Cross Platform (Xbox, PS4 și PC)
  • Cum se activează Epicgames pe PS3, PS4, PS5, Xbox și Switch
Cum să remediați problemele Fortnite Lag PC și conexiune 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated:

Views: 5894

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.